PACKS ESQUI, RAQUETES I ESQUÍ DE MUNTANYA

L'Escola d'Esquí Cota 2500 organitza varies activitats en el medi natural, en concret es poden realitzar cursos d'iniciació a l'esquí de fons amb lloguer de material, excursions en raquetes amb lloguer de material, esquí demuntanya amb lloguer de material i circuits d'orientació amb mapa i packs de classes d'esquí i snowboard amb lloguer de material.


Mostra per pàgina
Ordena per

PACK CURS D'ESQUÍ + LLOGUER

 

Per a les persones que no saben fer la tècnica de la cunya. Inclou el lloguer de material tot el dia i 2 hores de classe en grup.

 

39,00

PACK EXCURSIÓ EN RAQUETES + LLOGUER

 

Disfruta d'un passeig inolvidable en raquetes de neu pels llacs i boscos de La Molina!!!

 

40,00

Nou 2 HORES CLASSE PARTICULAR+ 1 DÍA LLOGUER + FORFAIT DEBUTANT

Paquet per esquiadors iniciats a l'esquí o snowboard i baixen per pistes verdes. 

Només disponible per nens menors de 7 anys.

99,00 / pack(s)
104,00 €

Nou 2 HORES CLASSE PARTICULAR + 1 DIA LLOGUER + FORFAIT DIA

Aquest paquet està pensat pels esquiadors o surfers que comencin a baixar o s'inicïin. Contratable a partir de 7 anys amb forfait de debutant.

127,00 / pack(s)
138,50 €

PACK 1 ESQUÍ DE MUNTAYA

 

Per les persones que vulguin iniciar-se a l'esquí de muntanya o descubrir noves rutes, travesses i paisatges en un entorn fantàstic!!

 

235,00

BONUS D'ESQUÍ O SNOWBOARD 10 HORES

 

Els bonus de 10 hores estan pensats tant per esquiadors/snowboarders experts que vulguin millorar el seu nivell, com pels nens iniciats que vulguin millorar el seu nivell d'esquí o snowboard. Són classes que es realitzen amb un monitor particular i poden apuntar-s´hi una o dos persones.

395,00

BONO ESQUI O SNOWBOARD 20 HORES

 

Els bonos de 20 hores estan pensats per esquiadors i snowboarders adults que vulguin millorar el seu nivell com per evolucionar el nivell dels nens/nenes. son classes amb monitor particular.

790,00

BONUS ESQUÍ I SNOWBOARD 15 HORES

Els bonus de 15 hores estan pensats tan per esquiadors /snowboarders experts que vulguin millorar el seu nivell, com per nens d'iniciació que vulguin millorar el nivell d'esquí o snowboard. Són classes amb un monitor particular.

590,00